Join the C34 Association Today!
[C34 Home] [C34Tech Notes] [C34 Tech Wiki] [Join!]
Please login or register.
Advanced search  

News:

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Jack Hutteball

Pages: 1 ... 25 26 [27]
391
Main Message Board / RESERVE WATER Tank
« on: May 08, 2002, 08:19:19 PM »
I have hull# 1555, 2001 model and the same thing is happening to me.  I do not see any leaks, but it has to be going somewhere.  This seems like a late model MKll problem.  My boat is in the water all year and Irun the engine at least monthly.

392
Main Message Board / Chartplotter mounting
« on: May 03, 2002, 11:15:11 PM »
I will give it a shot and be sensative with the drill.  Hopefully the wires won't be near the front of the guard

393
Main Message Board / Chartplotter mounting
« on: May 02, 2002, 10:32:00 PM »
Thanks Al, Did you have to drill into the pedestal guard?  I will be mounting a Navpod attached to both sides and am concerned about damaging wiring inside the guard. I had assumed I could wire into the pod above and pick up the power there without running wiring back to the main panel.  Is it easy to fish wire up int the other pod?

394
Main Message Board / Chartplotter mounting
« on: May 01, 2002, 10:14:26 PM »
I am about to mount an additional Navpod and chartplotter on the pedestal guard below the unit that has my speed and depth displays.  Does anyone have any advice on pitfalls to avoid etc.?  Do I need to pull out the wires that run to the units above?

395
Main Message Board / Tackometer problem
« on: March 24, 2002, 06:50:30 PM »
Started the engine today, first time in about 3 months and noted the tackometer was not working.  That is the first time that has happened (90 hours on engine).  The strange thing is that when I switch on the bilge blower the tack works, and stops again when the blower is turned off. Any suggestions?  Also, every time I run the engine all the gauges fog up right after starting and then clear up in 20 to 30 minutes.  Is this normal?

396
Main Message Board / Cockpit tables
« on: March 13, 2002, 12:36:41 AM »
Has anyone installed an Edson table on their pedestal guard?  The pictures look great.  Do they do the job and are they substantial?  I assume the plastic model will weather better. Any recommendations?

397
Main Message Board / Aft cabin engine smell
« on: November 30, 2001, 10:15:08 PM »
It does not smell like diesel, rubber or hot oil.  That only leaves coolant.  Engin coolant level seems to be full when I have checket it, but I have not looked at the expansion resevor in some time.  This must not be a problem that anyone else has had.  Need to find my dental mirror! Thanks

398
Main Message Board / Aft cabin engine smell
« on: November 26, 2001, 08:08:06 PM »
Our boat is new with only 80 hours on the engine. After running under power for only a few minutes there is a strong engine ordor in the aft cabin.
 It does not seem like exhaust.  I dont think this happened the first few times we were out.  Is this a normal condition for the boat?  I realize the proximity to the engine but the cabin has to be aired out before using it.

Pages: 1 ... 25 26 [27]